Tervishoiukõrgkool peab koolivaheajal lahtiste uste päeva

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õiged kätepesuvõtted tulevad avatud uste päeval kasuks igaühele.
Õiged kätepesuvõtted tulevad avatud uste päeval kasuks igaühele. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Kolmapäeval, 26. oktoobril ootab Tartu tervishoiu kõrgkool kell 10–14 kõiki huvilisi Nooruse tänavale lahtiste uste päevale.

Muu hulgas saab lahtiste uste päeva töötubadest põnevaid ja vajalikke teadmisi iseenda kohta: kõikidel on võimalus lasta kontrollida tervisenäitajaid, uurida ultraheliga kilpnääret ja palju muud.

Lähemalt saab tuttavaks röntgeniga, katsetada mitmesuguseid abivahendeid (kargud, ratastool), arutleda tervisliku toitumise ja unehügieeni teemal, tutvuda väljapanekutega ja osaleda viktoriinidel.

Huvilisi oodatakse ka seminaridesse ja loengutesse, mis on kirjas 26. oktoobri tunniplaanis. Nendes saab hea ülevaate kõrgkooli laboritest, haiglakeskkonda matkivatest õppepalatitest, aga ka näiteks füsioterapeutide massaažiklassist ja spordisaalidest, samuti vaba aja veetmise võimalustest.

Õppekavade minimessil vastavad üliõpilased küsimustele ja räägivad, miks tasuks tulla õppima tervishoiukõrgkooli.

Tartu tervishoiu kõrgkooli õppekorralduse koordineerija Ele Hanseni sõnul on lahtiste uste päev suurepärane võimalus sisustada oma aega huvitavalt ja kasulikult, vanusest sõltumata. «Esmaabioskused või õiged kätepesuvõtted tulevad kasuks igaühele,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles