Hiljuti Tartu kesklinnas avatud hotelli Lydia restoran Hõlm jõudis Skandinaavia juhtivaid restorane koondavasse gastronoomia teejuhti «White Guide Nordic». Praegu on see ainus Tartu restoran selles ihaldusväärses nimekirjas.
Gastronoomia teejuht pani Tartu restorani soovitusnimekirja
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Hõlm on olnud avatud neli kuud, kuid selle lühikese ajaga on suudetud toidukriitikutele silma jääda. Teejuht annab ülevaate 400 parimast restoranist Põhjamaades. Eestist kuuluvad sinna veel näiteks Ööbiku gastronoomiatalu Raplamaal, Põhjaka mõis Järvamaal, Alexander Muhumaal, Kohvik Fellin Viljandis, Rannahotelli restoran Pärnus, Tammuri talu Mähal ning 23 restorani Tallinnas.
Hõlmi restorani peakokk Lauri Ülenurme valmistab toitu hooajalisest toorainest. «White Guide Nordicu» tunnustus on restoranile kinnitus sellest, et võetud suund on õige.