Tartu lastekaitse ühing ootab supisoovijaid ja jagab rõivaid

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilus taldrikutäis väärt suppi on toekas kõhutäide.
Ilus taldrikutäis väärt suppi on toekas kõhutäide. Foto: Sander Ilvest

Tartu lastekaitse ühing ootab kõigilt inimestelt teateid nende laste kohta, kes oleksid rõõmsad sügisesel koolivaheajal tasuta supi üle.

Lastekaitseühing teeb endiselt koostööd osaühinguga Molineero, et koolivaheajal saaksid sooja kõhutäie need, kes koolilõunast puudust tunnevad, kuna vanemad on tööl ja pere elab kasinates oludes.

Nimi kindlasti kirja

Tartu lastekaitse ühingu liige Tiina Aasmäe ütles, et tasuta lõunat jagatakse ainult neile, kes on end supisoovijate nimekirja pannud.

Koolivaheaja tasuta supp 24.–28. oktoobrini Tartus Variku 8 söögisaalis kell 12–15

«Uutel soovijatel tuleks end hiljemalt 20. oktoobriks registreerida, siis on võimalik kokal supikogust paremini planeerida,» ütles ta ning ärgitas kõiki inimesi enda ümbruskonnas tähele panema peresid, kus lapsed võivad tühja kõhtu kannatada.

Helistada tuleb Tiina Aasmäele numbril 5559 9306 või anda endast märku Tartu lastekaitse ühingu Facebooki lehel sõnumikasti kirja jättes.

Osaühingu Molineero tegevjuht Maire Lass lisas, et supisööjad on oodatud alates esmaspäevast, 24. oktoobrist Tartus Variku 8 asuvas söögisaalis kell 12–15, ja nii viis päeva järjest. Supp valmistatakse samas majas, see on maitsev ja iga päev erinev.

Kord kuus saab rõivaid

Lastekaitseühingu liige Tiina Aasmäe andis teada aga sellestki, et kord kuus pühapäeviti jagatakse Pepleri 27 majas vähekindlustatud peredele kasutatud riideid. Järgmine niisugune võimalus on 30. oktoobril kell 10.

Edaspidi ilmuvad teated kasutatud rõivaste jagamise päevade kohta Tartu lastekaitse ühingu lehel Facebookis.

Need inimesed aga, kes soovivad oma laste väikseks jäänud, aga terveid ja korrastatud rõivaid annetada, peavad oma soovist teada andma samuti Tiina Aasmäele.

«Siis lepime kokku päeva, mil kohtume, iga päev meid Pepleri 27 majast ei leia,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles