Kahe õnnetuvõitu tartlase kõrval mängib uues filmis peategelast Tartu ise

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viivi (Katariina Unt) leiab enesele üllatuseks hommikul oma kodus voodist täiesti palja Andrese 
(Ivo Uukkivi).
Viivi (Katariina Unt) leiab enesele üllatuseks hommikul oma kodus voodist täiesti palja Andrese (Ivo Uukkivi). Foto: Kaader filmist

Kas teie, mu hea lugeja, olete rahul oma eluga ja peate ennast praeguses elujärgus õnnelikuks? Kui jah, tunnen teie üle rõõmu. Vahest aga hoopiski vaevlete õhtust õhtusse kurvas üksinduses? Sel juhul soovitan teil minna vaatama Mart Kivastiku uut filmi «Õnn tuleb magades». Kuid selle nägemine kulub ära ka õnnelikele.

Filmi peategelased on neljakümnendates eluaastates tartlased Viivi ja Andres, keda mängivad tallinlased Katariina Unt ja Ivo Uukkivi. Esimestel minutitel tulevad nad vaatajate ette voodis. Mis juhtus nende kahe hea, kuid üksiku inimesega enne linade vahele minekut, sellest film kõnelebki.

Stsenarist ja režissöör Mart Kivastik on võtnud linateose aluseks oma jutustuse «Õnn tuleb magades», mis ilmus raamatus «Autoportree naise ja hobusega» eelmisel aastal. Kes on lugenud, võib selgesti ette kujutada, mis ekraanil juhtuma hakkab. Teise poole loost on autor stsenaariumisse juurde kirjutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles