Anne Schotter: vanglast vabanenu on tänaval ohtlikum kui varjupaigas (1)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Tartu Koidu Keskuse kauaaegne juht Anne 
Schotter on tegelenud nii noortevanglast vabanenute kui ka Rummu ning teistestki vanglastest välja pääsenud täiskasvanud meestega. Ta on veendunud, et neile inimestele peavad olema pooleteemajad-keskused ühiskonda naasmiseks.
MTÜ Tartu Koidu Keskuse kauaaegne juht Anne Schotter on tegelenud nii noortevanglast vabanenute kui ka Rummu ning teistestki vanglastest välja pääsenud täiskasvanud meestega. Ta on veendunud, et neile inimestele peavad olema pooleteemajad-keskused ühiskonda naasmiseks. Foto: Sille Annuk

Pole vahet, kas vanglast vabanenute keskus tuleb Vahile või kusagile mujale, inimestega tuleb sellest asutusest rääkida, et hüpe tundmatusse oleks vähem valulik, rõhutab MTÜ Tartu Koidu Keskus kauaaegne juht Anne Schotter.

Ta on veendunud, et kui endiste vangidega tegelejad-praktikud oma tööd ja kireva saatusega tööandjaid avalikkusele rohkem tutvustavad, on võimalik pidada nii sellist keskust kui ka rahu naabritega.

Aastatel 1993–1995 oli Koidu keskuses õigushälvikute varjupaik. Kas see on teie ainus kokkupuude seadusega vastuollu läinutega?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles