Loomad väärivad lugupidamist

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor loomaarst Liis Uusaed jalutab loomakliiniku lähedal kolleegi labradori Elsaga, kuna tal endal lemmiklooma parajasti ei ole. Tema sõnul tullakse loomakliinikusse sageli tööle, koer kaasas, sest loomad on elu loomulik osa.
Noor loomaarst Liis Uusaed jalutab loomakliiniku lähedal kolleegi labradori Elsaga, kuna tal endal lemmiklooma parajasti ei ole. Tema sõnul tullakse loomakliinikusse sageli tööle, koer kaasas, sest loomad on elu loomulik osa. Foto: Sille Annuk

Noore loomaarsti Liis Uusaia lühikõne «Üks maailm, üks tervis» ehk loeng sellest, kuidas mõjutavad loomad inimeste heaolu, ei saavutanud 6. oktoobril kõrgkoolide ja ettevõtete koostööfestivalil just suurt tähelepanu.

See kõne ei olnud kõige atraktiivsem, kõige uuenduslikum ega ka mitte selline, mis kindlasti muudaks või turgutaks Eesti majandust.

Liis Uusaed tunnistas, et ükski ettevõtja ei ole maaülikooli loomakliinikuga tänu sellele kõnele ühendust võtnud, aga see ei tähenda veel midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles