Veri, higi ja pisarad: parimaid selgitasid nahkkindamehed

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehakaalus kuni 91 kilo heitlesid Tartus Annelinna spordimajas peetud rahvusvahelistel poksivõistlustel poolfinaalis tuliselt tallinlased Gennadi Stserbin (vasakul) ja Vitali Goits. Finaali pääses Stserbin, kel tuli seal tunnistada venelase Svjatoslav Teterini paremust.
Kehakaalus kuni 91 kilo heitlesid Tartus Annelinna spordimajas peetud rahvusvahelistel poksivõistlustel poolfinaalis tuliselt tallinlased Gennadi Stserbin (vasakul) ja Vitali Goits. Finaali pääses Stserbin, kel tuli seal tunnistada venelase Svjatoslav Teterini paremust. Foto: Margus Ansu

Nädalavahetusel valati Annelinna spordimajas tublisti higi, verd ja natuke ka pisaraid. Rahvusvaheline Kuldse Olümpiakinda poksivõistlus tõi Emajõelinna end proovile panema üheksast riigist pärit sportlasi.

Võistluste korraldaja Vello Kade sõnul on poks viimasel ajal kõvasti kirgi kütnud. Kõik hiljuti Rio olümpia poksimatše vilistanud kohtunikud kõrvaldati ametist, kuna neid kahtlustatakse ebaausas õigusemõistmises poksiringis.

Tartus oli kohtunike töö korraldatud nii, et punkte andnud kohtunike seast tegi valiku arvuti ja arvesse läksid kolme kohtuniku punktid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles