Turniirile tuleb poksijaid üheksast riigist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poksija Kaupo Arro.
Poksija Kaupo Arro. Foto: Risto Mets

Laupäeval ja pühapäeval hõivavad Annelinna spordimaja poksijad. Võistlevad nii amatöörid kui publiku rõõmuks ka profid.

Kuu aja pärast on Peterburis poksi noorte MM ja paljud tahavad enne seda oma vormi proovida, põhjendas võistluste populaarsust «Kuldne olümpiakinnas» turniiri üks korraldajaid Ervin Kade. Nii on end Tartu turniirile kirja pannud enam kui 100 sportlast nii Baltimaadest, Venemaalt, Valgevenest, Taanist, Norrast, Soomest ja Walesist. «Nii tugevat turniiri pole Tartus enam ammu nähtud,» tõdes Kade.

Tugevatele külalistele loodavad tugeva lahingu anda kodused nahkkindamehed. Oma debüüdi profipoksijana teeb napilt Rio olümpiamängudelt välja jäänud Kaupo Arro. Noortest Maardu Kalevi poksija Vlad Romanjuk või kasvõi Tartu oma pois Daniel Tedremaa.

Amatöörid alustavad matšidega laupäeval kell 13, profid astuvad publiku ette õhtul kell 19. Pühapäevale jäävad amatöörsportlaste finaalid. Võistlejate kaalumine saab olema omaette šõu reede õhtul kell 18 klubis Tempo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles