Kuidas leida muuseumi, mis end nähtavaks ei tee? (1)

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellelt ringristmikult Narva maanteel pääseb Eesti Rahva Muuseumi B-ukseni, mille ees on avar parkla ja mille juures nii kassa kui garderoob, kuid viitasid ei ole ja suur tahvel näitab, et tee viib hoopis tupikusse.
Sellelt ringristmikult Narva maanteel pääseb Eesti Rahva Muuseumi B-ukseni, mille ees on avar parkla ja mille juures nii kassa kui garderoob, kuid viitasid ei ole ja suur tahvel näitab, et tee viib hoopis tupikusse. Foto: Kristjan Teedema

Läinud nädalal umbes 80 miljonit eurot maksma läinud uue peamaja avanud Eesti Rahva Muuseum üllatas avalikkust sellega, et oli suutnud luua üksnes eestikeelse kodulehe. Ei inglise ega isegi vene keelt.

Nädalavahetusel entusiastide abiga talgu korras ja tasuta loodud ingliskeelne versioon kodulehest oli veel eile päevalgi muuseumi ametliku kodulehega sidumata.

ERMi direktor Tõnis Lukas ütles, et koduleht on arenduses olnud, enam-vähem informatiivne praktiline rakendus koos e-poe osaga on käivitunud, nüüd luuakse samm-sammult ingliskeelset versiooni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles