Võru politsei tabas kriminaalses joobes roolikeerajad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänu tähelepanelikule inimesele ning turvafirmale peeti Võrumaal kinni kaks kriminaalses joobes sõidukijuhti. Kolmanda alkoholi tarvitanud sohvri joobeseisund jäi krimninaalmenetluse käiku nõudnud näidust allapoole.


Teisipäeval, 8. veebruaril kell 20.23 teatati politseile, et Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel sõidab Räpolt Võru suunas Audi, mille juht teeb ohtlikke manöövreid ja vingerdab teel, vahendas Lõuna prefektuur.

Autot märganud sõidukijuht andis politsei välijuhile infot kahtlase auto liikumise kohta kuni politseipatrulli saabumiseni, kes peatas auto Võru vallas Võrumõisa teel. Kontrollimisel tuvastati autot juhtinud 59-aastasel Mikul enam kui 1,5-promilline joove ning ta kõrvaldati juhtimiselt.

Teise kriminaalse joobega sõidukijuhi aitas politseil kinni pidada turvafirma G4S patrull, kes kell 21.32 teatas, et Statoili tanklas on joobes juht autoga Nissan Primera.

Turvafirma patrull jälgis sõidukit ja andis politseile tema liikumise suunast teada kuni sõiduki peatamiseni Võru linnas Lille tänaval. Autot juhtis 40-aastane alkoholijoobes Ester.

Võru politseijuht Tauno Klaar tänab politseiga koostööd teinud tähelepanelikku inimest ja koostööpartnereid turvafirmast, kes kõrvuti politseiga tegutsevad selle nimel, et meie teedel-tänavatel jääks purjuspäi rooli taha istunud sõidukijuhte järjest vähemaks.

«Ikka leidub kahjuks veel inimesi, kes ei ole endale selgeks mõelnud, et purjus juht autoroolis on eriti ohtlik nii endale kui ka kaasliiklejatele. Ühtlasi tuletan seaduskuulekatele liiklejatele meelde, et teedel- tänavatel liikluseeskirja rikkuvatest ning ülbitsevatest sõidukijuhtidest saate alati teatada politsei liiklusliinile telefonil 14 900,» lisas Klaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles