Õpilased tuletavad meelde: tark ei torma

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forseliuse kooli 6.b klassi õpilased Keily Kustala (vasakult), Mattias Oras ja Tristan Sooaru ülekäiguraja juures tööhoos.
Forseliuse kooli 6.b klassi õpilased Keily Kustala (vasakult), Mattias Oras ja Tristan Sooaru ülekäiguraja juures tööhoos. Foto: Forseliuse kool

Tartu Forseliuse kooli ülekäiguradade juurde on tekkinud tähtis sõnum «Peatu, vaata, veendu!», millega selle kooli õpilased tuletavad nii oma kaaslastele kui ka hajameelsetele täiskasvanutele meelde, et tark ei torma.

Tähtsa sõnumi jätsid šabloonide ja aerosoolvärvidega kooli lähistel olevate ülekäiguradade juurde Forseliuse kooli 6.b klassi õpilased Keily Kustala, Liisi Ainsar, Tristan Sooaru ja Mattias Oras, teatas Forseliuse kooli huvijuht Epp Rattasep.

Sebrade juurde hoiatava sõnumi jätmine oli osa maanteeameti ning politsei- ja piirivalveameti korraldatud liiklusohutusprojektist «Peatu, vaata, veendu!», mille eesmärk on juhtida õpilaste tähelepanu sõidutee ületamise ohutusele reguleerimata ülekäiguradadel.

Projekti käigus korraldasid Forseliuse kooli 5.–6.klasside klassijuhatajad läinud nädalal oma klassides liiklusviktoriini, milles korrati ja kinnistati õpilaste teadmisi liiklusohutusest. Parimad vastajad said auhinnad.

Markeerimisaktsioon kooli lähistel asuvate ülekäiguradade juures korraldati sel teisipäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles