Tartus kukkus 15-aastane poiss katuselt surnuks

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartus kukkus esmaspäeval 15-aastane poiss end maja katuselt surnuks.

Juhuslik möödakäija leidis poisi surnukeha Sõpruse puiesteel asuva maja juurest esmaspäeva hommikul kella 6.45 paiku, ütles Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak Postimehele.

Samal päeval tehti kindlaks, et tegemist on samas läheduses elava 15-aastase noormehega.

Politseiuurijad jõudsid asjaolusid kontrollides on veendumusele, et noormees oli öösel või varahommikul kõrvaloleva neljakorruselise hoone katuselt alla kukkunud. Juhtunus ei ole põhjust kuritegu kahtlustada.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Urmas Glase ütles Postimehele, et praeguse uurimisversiooni järgi kukkus poiss maja katuselt alla juba eelneval õhtul.

Rohkem detaile prokuratuur uurimise huvides praegu avalikustada ei saa.

Mis asjaoludel noormees katuselt alla kukkus, selgitab välja kriminaalmenetlus. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Karistusseadustik näeb kohtus süüüdimõistmisel sellise teo eest ette kuni kolmeaastase vangistuse. Lõuna prefektuuri pressiesindaja rõhutas, et kriminaalmenetlus alustati juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks ja see on taolistel juhtudel tavapärane praktika. Kedagi kuriteos kahtlustada ei ole praegu alust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles