Jalakäijale otsa sõitnud juht on jätkuvalt leidmata

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht Tartus Narva maanteel, kus leiti tee servast lamamas vigastusi saanud 62-aastane naine.
Koht Tartus Narva maanteel, kus leiti tee servast lamamas vigastusi saanud 62-aastane naine. Foto: Politsei

Möödunud nädala esmaspäeva hommikul helistasid politseisse möödujad, kes märkasid Tartus Narva mnt 107 maja juures tee ääres lamanud naisterahvast.

Lõuna prefektuuri teatel saabus informatsioon võimalikust õnnetusest 19. septembri hommikul kella 10.10 paiku. Tee ääres lamas raskelt viga saanud 62-aastane naine. Sündmuskoha vaatlus ning naise vigastused viitasid, et suure tõenäosusega tekkisid vigastused kokkupõrkest sõidukiga.

Kiirabi ja politsei kohale jõudes arvatavat otsasõitjat sündmuskohal ei olnud ning samal ajal kohapeal viibinud isikud ei osanud samuti selgitada, kuidas õnnetus võis juhtuda. Kiirabi viis naise haiglasse, kus ta viibib ravil siiani.

Politsei alustas juhtunu üksikasjade selgitamiseks menetlust ning palub tunnistajate kaasabi. Kui keegi juhtus kirjeldatud õnnetust pealt nägema, palutakse helistada politsei telefonil 730 8814, 612 3000 või ühenduda meilitsi aadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles