Galerii: Tartu tunnustas oma parimaid ettevõtjaid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kogunesid Tartu edukamad ettevõtjad Dorpati konverentsikeskusesse, kus linnapea Urmas Klaas annab parimatele üle aukirjad ja Eino Mäelti klaasskulptuuri.

Linna parimaks väikeettevõtjaks tunnistati mulluste aasta tulemuste põhjal veebi ning mobiili tarkvaraarendusega tegelev Mooncascade OÜ, teatas linnavalitsus. Enim töökohti lõi Kodumaja AS, suurim ekspordi kasvataja oli OÜ TMB Element ja suurim investeerija AS Tartu Veevärk.

Aasta turismiteoks tunnistati Hektor Design Hostel. Meditsiini ja eluteaduste valdkonna ettevõtjatest oli parim OÜ Est-Doma. Tartu teaduspargi aasta ettevõtteks tunnistati Solis BioDyne OÜ, edukaim SA Tartu Ärinõuandla toel alustaja oli Disaintekstiil OÜ ja Tartu loomemajanduskeskuses alustanu Teenu OÜ. Tartu kutsehariduskeskuse parim koostööpartner oli mullu AS Hanza Mechanics Tartu.

Parimate ettevõtjate väljaselgitamisel lähtuti Tartu linnas registreeritud ettevõtjate äriregistrile enne 1. juulit esitatud 2015. a majandusaasta aruande näitajatest. 

Tartu linn valib parimaid ettevõtjaid 1998. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles