Võitluskunstid eeldavad isiksuse küpsust (1)

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karate pärast ei pea Jaapanisse sõitma, kinnitasid Vallo Pensa (vasakul), Marek Liinev ja Leho Roots. Tartu karateklubi liikmed käivad koos, et treenida keha ja vaimu, mitte selleks, et võidelda.
Karate pärast ei pea Jaapanisse sõitma, kinnitasid Vallo Pensa (vasakul), Marek Liinev ja Leho Roots. Tartu karateklubi liikmed käivad koos, et treenida keha ja vaimu, mitte selleks, et võidelda. Foto: Sille Annuk

Miks peaks keskealine inimene vedama end õhtul mugavalt diivanilt püsti ja minema karatetrenni? Kasvõi seepärast, et hoida oma tervist ja elada elu kvaliteetselt, leiavad Tartu karateklubi liikmed. Eriti nüüd, mil plaanis kergitada pensioniiga.

Võistlussport on Eestis millegipärast kujunenud noorte valdkonnaks ja täiskasvanud istuvad rohkem kodus, nentis MTÜ Tartu Karateklubi juhatuse liige Leho Roots. Nii ei pea see aga sugugi olema. Klubi hüüdlause kõlab «Üks elu – ela kohe!», mis karatekadele tähendab keha ja vaimu head konditsiooni ja kooslust terveks eluks.

Sobiv täiskasvanutele

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles