Tähtvere rahvas avab õuntest lookas õued

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste kodukohvikute hulgas avab pühapäeval uksed Ilmatari tänaval õunapommipuhvet. Pildil Ilmatari 8 puhvetipidaja Keret Altpere (vasakult), Tähtvere seltsi liige Kadi Riive tütre Mariaga, seltsi liige Marit Haidak, seltsi liige Liina Jakobson koos poja Krisiga, seltsi liige Anary Noorem koos tütre Milaga ja Ilmatari 8 puhvetipidaja Aster Tooma.
Teiste kodukohvikute hulgas avab pühapäeval uksed Ilmatari tänaval õunapommipuhvet. Pildil Ilmatari 8 puhvetipidaja Keret Altpere (vasakult), Tähtvere seltsi liige Kadi Riive tütre Mariaga, seltsi liige Marit Haidak, seltsi liige Liina Jakobson koos poja Krisiga, seltsi liige Anary Noorem koos tütre Milaga ja Ilmatari 8 puhvetipidaja Aster Tooma. Foto: Sille Annuk

Kevadel loodud Tähtvere selts on tegutsenud alles lühikest aega, kuid on juba jõudnud niikaugele, et sel nädalavahetusel saab maha pidada esimese festivali.

Kuna tänavu on palju õunu ja jagub ka õuesid, kus aiasaadusi jagada, otsustasid seltsi liikmed teistest linnaosapäevadest eristumiseks ristida oma esimese festivali õunaõuepäevadeks.

Tähtvere seltsi üks juhatuse liikmeid Ingi Mihkelsoo rääkis, et selts sai pärast suve septembri alguses kokku ja esialgsest plaanist korraldada tähtverelastele väike kodukohvikute päev koos muusikaga kasvas välja kahepäevane festival koos mitmekesise programmiga, kus tegevust jagub tervele perele ning erinevate huvidega inimestele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles