Seatembud jätkuvad, maksumaksja muudkui maksab (4)

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kena Emajõe-äärne kaldaplatvorm on hiljuti jälle kellegi väikese aru ja suure jõu tõttu kõvasti kannatada saanud. Kohe pärast valmimist, 2011. aasta sügisel varastati nende platvormide küljest kaunistuseks pandud vaskplekk.
Kena Emajõe-äärne kaldaplatvorm on hiljuti jälle kellegi väikese aru ja suure jõu tõttu kõvasti kannatada saanud. Kohe pärast valmimist, 2011. aasta sügisel varastati nende platvormide küljest kaunistuseks pandud vaskplekk. Foto: Sille Annuk

Musti öid valgustavad madalad lambid on Tartus Emajõe vasakkaldal Ülejõe pargis aga pimedad, ilmselt paar-kolm ööd tagasi on seal terve rida lambikupleid puruks pekstud. Kahjuks pole see ainus «vägitegu», mis kesklinna kandis silma torkab.

Ülejõe pargist väikse jalutuskäigu kaugusel Fortuuna tänava naabruses Emajõe ääres haigutab ühes vaateplatvormis suur auk, kuhu mahub lapsevanker. Platvormide juures olevatelt pinkidelt on kadunud nii ühe-, kahe- või kolmekaupa betooni katvaid laudu.

«Need on lähiaja barbaarsused, avastasime lõhutud platvormi ja pingid kolmapäeval,» ütles Tartu linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak. Ülejõe pargis puruks pekstud laternad jäid talle silma eile Roosi tänaval käies. «See on sügis,» tõdes Rein Haak. «Eelmisel sügisel oli sama asi, hulk lambikupleid peksti puruks.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles