Jalgpallinaiskond kutsub võitlema rinnavähi vastu

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JK Tammeka

Järgmise nädala kolmapäeval, 28. septembril leiab Tartu Sepa jalgpallikeskuses aset heategevuslik jalgpallimatš Roosa Jalgpall, mille raames kogub Tammeka naiskond annetusi vähiravifondile «Kingitud elu» rinnavähi vastu võitlemiseks.

Heategevuslik üritus saab alguse kell 18, kui Tammeka treenerid ja mängijad korraldavad sportliku üllatuse - peretreeningu, toimub täpsuslöögivõistlus ja üles astub üllatusesineja. Kohal on ka Tartu üliõpilasorganisatsioonid oma maitsvate küpsetistega ning kogu müügist saadud tulu annetatakse samuti vähiravifondile «Kingitud elu».

Tammeka tegevjuht Kalle Paas avaldas lootust, et sel aastal võib sündida nii publiku kui ka annetuste rekord. «Ürituse korraldusse kaasasime nii üliõpilasorganisatsioone, kui ka olulise osa klubist. Koos tegemisel on suur jõud ja usun, et seda tunnevad ka kõik kohaletulnud,» ütles Paas.

Tammeka naiskond mängib roosades särkides, mis sümboliseerib ülemaailmse rinnavähikampaania värvi ning sellest tuleneb ka ürituse nimi Roosa Jalgpall. Mängu avavile kõlab kell 19, mil koduvõistkond astub vastamisi Tallinna Nõmme Kalju naiskonnaga.

Esimest korda toimus Roosa Jalgpall 2013. aastal, siis koguti Eesti vähiliidule üle 500 euro ja püstitati naiste meistriliiga publikurekord - 252 pealtvaatajat. Kolme aastaga on vähiliit Roosa Jalgpalli annetustest kokku saanud ligi 2000 eurot toetust. Tegemist on Eesti naiste klubivuti suurima sõuüritusega, mis on idee saanud Ameerikast, kus sellised heategevusmängud on saavutanud suure populaarsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles