Noored vibusportlased püsivad hooaja lõpus rekordite kursil

Risto Mets
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu valla spordikooli vibusportlased Emily Hõim (vasakul) ja Alexandra Põllumäe.
Tartu valla spordikooli vibusportlased Emily Hõim (vasakul) ja Alexandra Põllumäe. Foto: Maris Krünvald

Ehkki vibuspordi välihooaeg hakkab lõppema, näitavad Tartu valla spordikooli õpilased head vormi. Möödunud nädalavahetusel peetud võistlustel Järvakandis ja Türil suudeti purustada mitmeid isiklikke ja Eesti rekordeid.

Kadettneidude 60 meetri harjutuses (72 noolt) tegi uue Eesti rekordi 644 silmaga Alexandra Põllumäe, teatas Tartu valla spordikooli treener Kadi Koort. Tulemust 638 silma oli aastast 2010 hoidnud enda nimel Reena Pärnat, kes esindas Eestit ka 2012. aasta Londoni olümpiamängudel.

1440 harjutuses (144 noolt), kus lastakse 70, 60, 50 ja 30 meetrit, oli plokkvibude täiskasvanute arvestuses võidukas juuniorist neiu Emily Hõim. Aastast 2010 püsinud 1347 silma sai ületatud lausa 39 silmaga ja uus Eesti rekord on nüüd 1386. Lisaks sellele parandas neiu sama harjutuse 70, 60 ja 30 meetrilt Eesti rekordeid.

Sportvibu arvestuses tulid veel medalile poiste võitja Agu Kohv ning hõbedale Rasmus Käärma. Meeskadettidest lisas David Pedossar pronksi ning 30 m grupis Heleri Nõmm kulla, Carol Voronin hõbeda ja Siret Tani pronksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles