Mobiilne meestearsti kabinet alustab Narvas

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiilse kabineti koordinaator on õde Olga Raudik.
Mobiilse kabineti koordinaator on õde Olga Raudik. Foto: Sille Annuk

Tartu ülikooli kliinikumi mobiilne meestearsti kabinet alustab tööd 27. septembril Narva haigla juures.

Kliinikumi meestekliiniku patsiendid asuvad Tartus, Tallinnas ja Pärnus, aga ka Virumaal. Meeste soospetsiifiline raviteenus on kõige halvemini kättesaadav just Virumaal ja seetõttu alustab ratastel uuringukabinet tööd seal piirkonnas.

Meestearst võtab vastu piirkonna kõigis suuremates keskustes: Narvas, Rakveres, Sillamäel, Kiviõlis ja Ahtmes Ida-Viru keskhaigla juures.

Meestearstid tegelevad kõigi meestele eriomaste haigustega: eesnäärmehaigused, seksuaalhäired, meeste üleminekuiga, hüpogonadism, viljatus, sugutrakti ägedad ja kroonilised põletikud, kõik peenise, munandikoti haigused ja meeste rinnahaigused. 

Mobiilse kabineti koordinaator on medõde Olga Raudik, arstidest võtavad mobiilses kabinetis vastu Stanislav Tjagur, Sven Tennisberg ja Margus Punab.

Selleks et pöörduda meestearsti vastuvõtule haigekassa tingimustel, on vaja saatekirja. Ravikindlustatud isikud peavad esimesel visiidil maksma visiiditasu viis eurot. Ravikindlustuseta ja saatekirjata mehed saavad vastuvõtule pöörduda tasulises korras.

Vastuvõtule saab registreeruda kliinikumi kodulehel: http://www.kliinikum.ee/eriarsti-vastuvott/registreerumine

või meestekliiniku kodulehel http://www.kliinikum.ee/meestekliinik või e-kirjaga aadressil meestekliinik@kliinikum.ee, samuti telefonidel 731 9100, 731 9323.

Mobiilsed diagnostikakabinetid soetas Eesti vähiliit ETV heategevusprogrammi «Jõulutunnel» abil: 2015. aasta lõpus koguti annetusi naha- ja eesnäärmevähi varajase diagnoosimise kabineti avamiseks. Saade kogus tänu telefoniannetajatele, firmadele ja FoRevo fondile kokku 312 628 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles