Eakaid oodatakse terviseolümpiale

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhiivifoto.
Arhiivifoto. Foto: Kristjan Teedema

13. oktoobril toimub ülikooli spordihoones Tartu linna eakate terviseolümpia, kuhu oodatakse registreeruma neljaliikmelisi võistkondi alates 65. eluaastast.

«Eakate terviseolümpia toimub sellel aastal juba neljandat korda. See on meeleolukas seltskondlik rahvaspordivõistlus, kus 4-liikmelised võistkonnad võistlevad täpsuses, osavuses ja kiiruses. Eesmärk on aktiveerida ja motiveerida ka eakamaid tartlasi olema kehaliselt aktiivsed ja pakkuda neile võimalust omavahel võistelda,» rääkis terviseolümpia korraldaja, linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

«Võistlused ei ole keerukad ega n õua erilist ettevalmistust, pigem on tegemist lõbusa meelelahutusega. Seekord anname võistkondadele võimaluse ka ise välja pakkuda ülesandepunkti. Kõikide ettepanekute seast valime välja ühe ülesande, millest saab üllatus. Võistluspunktid avalikustame alles kohapeal vahetult enne võistlusi,» lisas Kree.

Terviseolümpial osalevatel võistkondadel tuleb eelnevalt registreeruda ning saata soovitud ülesandepunkti kirjeldus Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna tervishoiuteenistuse meiliaadressile: tht@raad.tartu.ee hiljemalt 30. septembriks.

Registreerimisel teatada võistkonna nimi, võistkonna juhi nimi ja kontakt (meiliaadress ja telefon) ning võistkonna koosseis (ees- ja perekonnanimed, vanused). Võistkonna juht võib ise olla üks võistkonna liige. Lisainfot saab telefonil 7361 322.

Esmakordselt toimus Tartu linna eakate terviseolümpia 2013. aastal. Toona osales 10 võistkonda, mullu oli liikumisrõõmu nautimas aga juba 20 võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles