Mehaanikud annavad kätele valu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A&T spordipoe rattamehaanik Jaano Verbul (paremal) ja ta kolleegil on praegu kibekiire aeg. Lisaks rattamaratonile minevatele kaherattalistele vajasid eile hoolt ka Mallorca Ironmanile sõitvate triatleetide rattad. Tagaplaanil triatleet Ain-Alar Juhanson.
A&T spordipoe rattamehaanik Jaano Verbul (paremal) ja ta kolleegil on praegu kibekiire aeg. Lisaks rattamaratonile minevatele kaherattalistele vajasid eile hoolt ka Mallorca Ironmanile sõitvate triatleetide rattad. Tagaplaanil triatleet Ain-Alar Juhanson. Foto: Sille Annuk

Enne suuremaid rattavõistlusi, nagu kevadine Tartu rattaralli ja sügisene Tartu rattamaraton, on rattamehaanikutel käed tööd täis, kinnitas A&T spordipoe rattamehaanik Jaano Verbu. «Eks kõik tahavad ju korras rattaga võistlema minna,» märkis Verbu.

Ta nentis, et paraku püüavad kõik ratturid oma sõiduvahenditega hooldusse pääseda üsna ühel ajal.

Rattaremonditöökodades on praegu igal pool järjekorrad. «Meil on ooteaeg neli-viis päeva,» viitas ta tihedatele tööpäevadele. «Kümme-viisteist ratast teeb üks mehaanik päevas korda, rohkem lihtsalt ei jõua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles