Nädalavahetus toob Tartusse rohkelt liikluspiiranguid

Kaspar Koort
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Pilt on illustratiivne.
Teetööd. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistus annab teada, et nädalavahetusel on nii mitmeski kohas liiklemine oluliselt raskendatud.

Turu tänav

Seoses asfalteerimistöödega suletakse 17. ja 18. septembril kell 9-20 liikluseks Turu tänaval Soola-Jõe lõigus ning kell 19 - 21 Tehase-Teguri lõigus üks teepool ning liiklus suunatakse vastassuunavööndisse.

Laupäeval suletakse järkjärgult Turu tänava kesklinna-suunalised sõidurajad alates Jõe tänava ristmikust. Teetööde käigus on ajutiselt suletud Väike Turu ja Sadama tänava ristmikud ning Statoili sissesõit Turu tänavalt. Linnaliinibussid nr 6 ja 20 ei peatu asfalteerimise ajal Aura veekeskuse peatuses, vaid Soola peatuses Tasku ees.

Kell 19 - 21 on suletud kesklinna suunalised sõidurajad Turu tänava raudteeülesõidust kuni Tehase tänava ristmikuni.

Pühapäeval suletakse järkjärgult kesklinnast väljuvad sõidurajad alates Jõe tänava ristmikust. Teetööde käigus on ajutiselt suletud Aida tänava ristmik. Linnaliinibussid ei läbi asfalteerimistööde ajal Aida ja Soola (Swedbanga ees) peatusi. Bussid sõidavad marsruudil Turu - Soola (paremale) - Aleksandri - Jõe jne. Bussid nr 2 ja 15 peatuvad sulgemise ajal Kvartali ees Soola peatuses.

Kell 19-21 on suletud linnast väljuvad sõidurajad Tehase tänava ristmikust kuni raudteeülesõiduni. Teetööde käigus on suletud ka Tehase ja Teguri tänavate ristmikud. Linaliinibussid sõidavad marsruudil Turu - Purde - Raua - Tehase jne.

Võru tänav

Seoses  sadeveetorustiku ehitusega suletakse nädalavahetusel liikluseks Võru tänav Vaba-Kastani tänava ristmikul. Ümbersõidud toimuvad Kesk tänava kaudu.

Linnaliinibuss nr 4 sõidab kesklinna suunas marsruudil Võru - Sõbra -Kesk - Lootuse - Võru jne. Linnast väljuvas suunas sõidavad bussid Võru - Eha - Kesk - Sõbra- Võru.

Bussid ei läbi Kastani peatust ja Lootuse peatust (kesklinna suunas). Ajutised Kastani peatused asuvad Võru tänaval,  umbes 100 meetrit linnast väljuvas suunas. Ajutine Lootuse peatus asub Lootuse tänaval, enne Võru tänava ristmikku.

Seoses kanalisatsioonitoru avariiga suletakse täna kella seitsmest õhtul kuni homme hommikul kella kuueni liikluseks Riia tänaval Filosoofi-Kastani tänava lõigus kuni kolm sõidurada.

Kahesuunaline liiklus toimub ühel teeserval, teetööde piirkonnas kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles