Genklubi püstitas endale ausamba

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lutsu teatrimajas Lutsu ja Jakobi nurgal täitis septembrist 2006 õhtuid mitut moodi üritustega Genialistide klubi tuumik. Sellesse kuulusid sama aasta detsembris pildistamise ajal Ivika Saaroja (ülal vasakult), Allan Aint ja Maarja Mänd ning Ivar Põllu (kõlarite ees).
Lutsu teatrimajas Lutsu ja Jakobi nurgal täitis septembrist 2006 õhtuid mitut moodi üritustega Genialistide klubi tuumik. Sellesse kuulusid sama aasta detsembris pildistamise ajal Ivika Saaroja (ülal vasakult), Allan Aint ja Maarja Mänd ning Ivar Põllu (kõlarite ees). Foto: Lauri Kulpsoo

Genialistide klubi ilmus Tartu Postimehe lugejate ette esimest korda suuremal lehepinnal  1. septembril 2006.

 Nüüdse ilmumise põhjusi on kaks: kümne aastaga on see meie linna suurim ja õieti ainus subkultuurimaja püstitanud oma tegevusega endale siinses kultuuripargis mõttelise ausamba ning täna õhtul läheb klubis suureks peoks.

Meie toimetuse fotopangas on pilt, mis on tehtud Lutsu teatrimajas ehk praeguses mänguasjamuuseumi Teatri Kodus kümme aastat tagasi. Fotol on Genklubi toonane tuumik, kuhu kuulusid Allan Aint, Maarja Mänd, Ivar Põllu ja Ivika Saaroja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles