Liisa Popova ei lase hirmul end võita

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Popova on harjunud palju trenni tegema.
Liisa Popova on harjunud palju trenni tegema. Foto: Kristjan Teedema/Artur Kuus

Mulle öeldi: jookse, sinu kord! Jookse lavale, meenutab Liisa Popova oma noore elu viimase aja üht ärevamat päeva.

See oli Ka­liningradis juunikuus, mil ta kandideeris Vene telekanali TNT kolmanda hooaja talendisaatesse «Танцы» ning mil ta pidi 90 sekundi sisse mahutama kõik, milleks oli kuid valmistunud. Oma tugevuse, julguse, plastilisuse, musikaalsuse, artistlikkuse ...

«Kõik oli päris. Mu ümber hõljus tohutult palju kaameraid. Ees istusid kohtunikud, publik. Väga, väga palju inimesi – kõik vaatasid mind. Ma olin laval täiesti üksi!» räägib Popova.

Kohtunike karmus

Selle Vene telekanali miljonid vaatajad nägid Liisa tantsimist, kuulsid kohtunike kommentaare ning Liisaga kulisside taga tehtud intervjuud ekraanilt alles hiljuti, 27. augustil.

Nägid seda, kuidas pärast Liisa esinemist üks kohtunik Sergei Šesteperov (kunstnikunimega Miguel) kritiseeris Liisat, et miks neiu oma talenti tagasi hoiab ja ise ka ei tea, mida teeb ning et isiklikult temal on küll väga suured kahtlused ... Ning kuidas siis teine kohtunik Tatjana Denissova märkis, et jah, Liisal on väga hea tehnika, tugevad jalad ja särav välimus, kuid millegipärast ei too neiu tantsides välja oma olemust. Ka soovitas naiskohtunik Liisale mitte anda hirmule šanssi temast võitu saada. Mitte kunagi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles