Eralasteaed jättis koondatud õpetaja pika ninaga

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumisõpetaja Maris Jõeveer Forseliuse pargi mänguväljakul. Jõeveer sai pärast lapsepuhkuselt naasmist tööl olla vaid nädala, siis kirjutas ta alla koondamispaberitele, selle  järel pole OÜ Väike Karu talle aga raha välja maksnud.
Liikumisõpetaja Maris Jõeveer Forseliuse pargi mänguväljakul. Jõeveer sai pärast lapsepuhkuselt naasmist tööl olla vaid nädala, siis kirjutas ta alla koondamispaberitele, selle järel pole OÜ Väike Karu talle aga raha välja maksnud. Foto: Sille Annuk

Piinlikuks kiskuv lugu algas tänavu kevadel, kui kõrgharidusega liikumisõpetaja Maris Jõeveer 4. aprillil lapsepuhkuselt naasis. See oli esmaspäevane päev. Sama nädala reedel kirjutas ta aga alla koondamispaberitele ja jäi ootama ette nähtud tasu. Ootas veel eilegi, sest OÜ Väike Karu pole maksnud sentigi.

«Olin Väikeses Karus poolteist aastat liikumisõpetaja, siis jäin lapsepuhkusele,» rääkis Maris Jõeveer. «Naasmist mulle ei võimaldatud, sest oli võetud asendustööline. Hakati survestama palgaga, et tasu saan vähem, aga koht jääb alles. Pakuti 500 eurot miinus maksud. See mulle ei sobinud. Kui alustasin, oli ka palk suurem. Seepeale minu ametikoht koondati, aga nüüd ei ole ma saanud töötasu ega hüvitist.»

Teenus osteti sisse

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles