ERMi avamine läheneb, teetööd veel käivad

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosi tänava alguses käib veel kergliiklusteede ehitus. Eesti Rahva Muuseumi peahoone avamiseks peavad aga valmis olema ka hoone juurde viivad teed.
Roosi tänava alguses käib veel kergliiklusteede ehitus. Eesti Rahva Muuseumi peahoone avamiseks peavad aga valmis olema ka hoone juurde viivad teed. Foto: Sille Annuk

Eesti Rahva Muuseumi peahoone avamine 1. oktoobril tähendab kiiret aega ka tee-ehitajatele, sest septembri lõpuks peab nii Roosi tänava kui ka Muuseumi tee ehitus valmis saama.

Järgmise kuu alguseks peab Roosi tänaval olema tagatud turvaline liiklemine nii jalakäijatele, ratturitele kui sõidukijuhtidele. Lisaks kuue ja poole meetri laiusele sõiduteele peab valmis olema kergliiklejate kolme ja poole meetri laiune betoonkividega sillutatud promenaadiala koos tänavavalgustuse, bussipeatuste ja istumiskohtadega.

Värskem ilme

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles