Ministeerium kasvas Tartus põlvpükstest välja

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusministeeriumi uue kooliaasta aktusele oli eile kutsutud ka meeskond, kes tegeles asutuse Tartusse toomisega. Pildil 
vasakult Raivo Trummal, Janar Holm, Riho Raave, Peep Ratas, Anu Ulp, Leelo Muru ja Tõnis Lukas.
Haridus- ja teadusministeeriumi uue kooliaasta aktusele oli eile kutsutud ka meeskond, kes tegeles asutuse Tartusse toomisega. Pildil vasakult Raivo Trummal, Janar Holm, Riho Raave, Peep Ratas, Anu Ulp, Leelo Muru ja Tõnis Lukas. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi poliitiku­­te hulgas palju vaidlusi ja poleemikat teki­­tanud sündmust meenutati eile, oli haridusministeeriumi Tartusse kolimise 15. aastapäev juba tänavu juulis. Just 2. juuli 2001 oli see päev, kui riigiasutus alustas tööd Munga tänaval.

«Kunagi oli see Tartu jaoks peaaegu et aasta tegu. Aura veekeskuse valmimine võitis tookord, aga ministeeriumi kolimine jäi teiseks,» meenutas olulist sündmust haridus- ja teadusministeeriumi praegune kommunikatsiooniosakonna asejuhataja Tarmo Kurm. Tema oli üks neist, kes viisteist aastat tagasi Munga tänaval tööl hakkas käima.

Koos Kurmiga alustas Tartus tööd veel umbes sada inimest, kellest tänini on ministeeriumi nimekirjas paarkümmend. Teiste hulgas ka ministeeriumi praegune kantsler Janar Holm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles