Politsei pidas kinni röövimises kahtlustatava isiku

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavana kinni täna Tartus Narva maanteel asuvast antikvariaadist erinevaid hõbeesemeid röövinud 32-aastase mehe.


Täna kell 14.10 laekus politseile teade, et Tartus Narva maanteel asuvas antikvariaadis toimus rööv. Esialgsetel andmetel tuli poodi mees, kes varjas enda nägu salliga ning nõudis noaähvardusel kaupluse kassast sularaha.

Poe omaniku vastuse peale, et raha ei ole, lõi kurjategija teda rusikaga, röövis erinevaid hõbeesemeid ning põgenes sündmuskohalt.

Tartu kriminaaltalitus alustas juhtunu uurimiseks kriminaalasja karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist.

Lõuna prefektuuri kriminaalbüroo juhi Vallo Koppeli sõnul sai politsei röövija detailse isikukirjelduse, mille alusel korrakaitsjad aktiivselt ümbrust läbi otsima hakkasid.

«Mõne aja möödudes märkaski politseipatrull lähiümbruses kirjeldusele vastavat meest, kelle juurest leiti ka röövitud esemed,» lisas Koppel.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Toomas Liiva ütles, et kinnipeetud 32-aastast Raunot on varasemaltki mitmel korral varguste eest kriminaalkorras karistatud. 3. veebruaril taotleb prokuratuur kohtult röövis kahtlustatava isiku vahi alla võtmist.

Tekitatud kahju on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles