Teetööd Kastani, Tiigi ja Struve tänavatel kestavad veel poolteist kuud

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd. Pilt on illustratiivne.
Teetööd. Pilt on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Tartu linnamajanduse osakond annab teada, et Kastani, Tiigi ja W. Struve tänav saavad uue katte 15. oktoobriks. Piirkonnas ei uuendata ainult teekatteid, vaid rekonstrueeritakse ka maa-aluseid kommunikatsioone, mistõttu võtab nende tänavate remont rohkem aega.

Kastani (Riia-Tiigi vaheline lõik) ja Tiigi (Kastani-Vaksali lõik) tänava rekonstrueerimine on kavandatud koostöös Tartu veevärgi ja Tartu keskkatlamajaga. Vanad amortiseerunud vee- ja küttetorud vahetatakse uute vastu, remonditakse tänavakate ja rajatakse tänavavalgustus.

Vee-, sajuvee-, kanalisatsiooni- ja küttetorustike rekonstrueerimise lõpetamise tähtaeg on 26. september ning pärast seda alustab OÜ Asfaldigrupp teekatte uuendamist. Lepingu kohaselt peavad nii Kastani kui Tiigi tänavalõik remonditud saama 15. oktoobriks. Samaks ajaks lõpetatakse kaevetööde järel teekatte osaline taastamine ka Tiigi tänava Kastani-Pepleri lõigul.

Ka W. Struve tänaval vahetatakse rekonstrueerimise käigus välja amortiseerunud torustikud ning rajatakse uus teekate ja tänavavalgustus. Tehnovõrkude ehituse tähtaeg on 31. august, teekate ja valgustus peavad lepingu järgi saama valmis septembri lõpuks.

Tööde tegemise ajal kohustuvad töövõtjad tagama kinnistutele juurdepääsu, kuid ehitustehnoloogiast tulenevalt võib tööpäeva sees tekkida ka mõnetunniseid sulgemisi. Kindlasti pääsevad kõik kaevetööde piirkonnas elavad inimesed oma autodega kinnistutele tööpäeva alguses ja lõpus.

Linnavalitsus ja koostööpartnerid annavad endast parima, et teetööd kulgeksid võimalikult kiiresti ja selle piirkonna liiklejatele taastuks jälle normaalne liikluskorraldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles