Duo neiud tulid Pärnus teiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

SK Duo U20 vanuseklassi võrkpallitüdrukud võistlesid 29-30. jaanuaril Pärnus EVF karikavõistluste III finaalgrupis. Turniir toimus 7 võistkonna osalusel, mõlemal päeval oli igal võistkonnal 3 mängu.

Avapäeva vastasteks olid Narva SK, Pärnu Vk/SK ja VK Tats. Teisel päeval Paide VK, Palusalu SK ja Rapla SK Ato. Duo tüdukud mängisid kõikide vastastega 4 geimi, millest saadi 5 võitu ja 1 kaotus (Pärnu VK-lt). Võrreldes viimase turniiriga, kus tulemused vastupidised, oli tegemist tubli edasiminekuga. Edu võtmeks loeb treener võistkonna ühtsust ning organiseeritud ja kontrollitud mängu nii rünnakul kui kaitsemängus. Nõrgaks kohaks jääb hetkel rünnakujõud, mida peame kompenseerima kombineeritud rünnakutega, millega sellel turniiril suhteliselt edukalt ka toime tulime.

Turniiri kaks parimat võiskonda-Pärnu VK ja Sk Duo pääsevad üleminekumängule, mille toimumisajaks on kalendri järgi 3 aprill. Pärnu VK läheb vastamisi Audentese VK-ga ja SK Duo vastane on Tartu SS/Kalev.
SK Duo tüdrukud mängisid järgmises koosseisus: Maria Roosalu, Kaisa Soomets, Birgit Kadastik, Helena Ainsoo, Kristiin-Marleen Sulg, Airi Venno, Getter Pärsim, Kadi Kaasik, Liisa Sell. Treener: Margit Keerutaja

Järjestus:
1.Pärnu VK/SK
2.Sk Duo
3.Paide Vk
4.Sk Tats Tallinn
5.Palusalu Sk
6.Narva Sk
7.Rapla Sk ATO

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles