Mulgipuder mekib ka itaallastele

Tartu toidufestivalil troonisid kodumaised maitsed. Setu toidu telgis pakuti koduseid kotlette, šašlõkivorste ja seapraadi koos mulgipudruga.

FOTO: Margus Ansu

Tartu toitlustusettevõtja Joel Ostrat, kes ka ise on toidufestivali korraldusega seotud, sõnas, et see sündmus on leidnud koha Taaralinna suveürituste seas.

Tellijale

«Võrreldes eelmise, esimese aastaga on festival teinud korraliku tiigrihüppe edasi, kuid arenguruumi on veel kõvasti,» märkis ta.

Ostrati sõnutsi on üritus veel lapsekingades, kuid tasapisi tulebki laieneda ja mõelda, kuidas muuta seda paremaks. «Näiteks praegu on see rohkem laat kui toidufestival. Võiks olla rohkem söögikohti ja roogasid ning vähem lihtsalt toidukaupade müügipunkte,» lisas ta.

Tagasi üles