Veekeskuse pidamine läheb odavamaks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külastajate silma alt veekeskuse keldrisse peidetud uued ventilatsioonisüsteemid ja soojusvahetid muudavad asutuse ülalpidamist odavamaks, samas 
pumpavad need ujulasse senisest rohkem õhku, rääkisid veekeskuse tehnikajuht Priit Kähr (paremal) ja veekeskuse nõukogu esimees Raimond Tamm.
Külastajate silma alt veekeskuse keldrisse peidetud uued ventilatsioonisüsteemid ja soojusvahetid muudavad asutuse ülalpidamist odavamaks, samas pumpavad need ujulasse senisest rohkem õhku, rääkisid veekeskuse tehnikajuht Priit Kähr (paremal) ja veekeskuse nõukogu esimees Raimond Tamm. Foto: Margus Ansu

Peagi 15-aastaseks saav Turu tänaval asuv Tartu veekeskus investeeris sel suvel 1,2 miljonit eurot, et ehitada ümber amortiseerumiseelsesse seisu jõudnud ventilatsioonisüsteem. Samuti paigaldati soojusvaheti heitveemahutile, et võtta duširuumides ära kasutatud sooja vee energia ja kütta sellega majja tulevat vett.

Rohkem õhku

Suurim investeering veekeskuse ajaloos teenib peamiselt kahte eesmärki: et ujulas oleks rohkem õhku ning et asutuse ülalpidamiskulud väheneksid, selgitas linnale kuuluva osaühingu Tartu Veekeskus nõukogu esimees Raimond Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles