Tammelinnas avab üheks päevaks uksed 19 kohvikut

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammelinna kodukohvikute päevast osa võtvad kohvikud.
Tammelinna kodukohvikute päevast osa võtvad kohvikud. Foto: Tammelinna selts

Pühapäeval, 14. augustil peetakse esimest korda Tammelinna kodukohvikute päeva «Tammelinna maitsed». Just sel päeval avavad uksed 19 kodukohvikut oma erinäoliste menüüde ning meelelahutusvõimalustega.

Ürituse üks korraldajaid Triin Fedotova märkis, et kodukohvikute päev annab kõigile huvilistele võimaluse kiigata sisse kirjudesse koduaedadesse ning muu hulgas tegeleda savi voolimisega, kübarate meisterdamisega või nautida elavat muusikat ja lauamänge. «Tammelinlaste jaoks esimest kodukohvikute päeva ilmestavadki erinevates kohvikutes aset leidvad vahvad külastajaid kaasavad tegevused.»

Kohvikud on avatud enamasti kell 11 - 19, kuid mõnel pool võivad need avamisajad ka ametlikust programmist erineda. Täpsemat infot kohvikute kohta ja kaardirakenduse kõikide ühepäevakohvikute asukohtadega leiab Tammelinna seltsi Facebook'i lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles