Sadama rentnik peab paadikohti juurde looma

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlova paadisadam.
Karlova paadisadam. Foto: Margus Ansu

Karlova sadama ja Atlantise paadisilla opereerimist jätkab ka järgmisel kümnel aastal OÜ Seto Line Reisid. Vastavalt linnaga sõlmitud rendilepingule tuleb ettevõttel teha jõe ääres ära ka hulk uuendustöid.

Linnavalitsuse teatel otsustati pikendada Seto Line Reisid OÜga Karlova paadisadama (Rebase 18) ja Atlantise paadisilla kasutamiseks sõlmitud üürilepingut kuni 31. oktoobrini 2026. Vastavalt lepingu tingimustele on üürnikul kohustus paigaldada omal kulul hiljemalt 1. juuniks 2017 Rebase paadisadamasse 56 täiendavat ujuvkaikohta. Kokku on tuleval suvel Karlova sadamas seega 100 kaikohta.

Samuti on Seto Line Reisid nõustunud korra aastas hiljemalt 1. juuliks korrastama sadama juurde kuuluvate ujuvkaide ulatuses piirneva 10 meetri laiuse kaldaala. Korrastamise käigus niidetakse kaldaala ja puhastatakse see võsast.

Linnavalitsuse hinnangul on Seto Line Reisid OÜ majandanud sadamat seni jätkusuutlikult, osutanud erinevaid teenuseid, mis on elavdanud nii jõelaevaliiklust, turismi kui ka piirkonna kultuurielu. Samuti on ettevõttel täiendavate ujuvkai kohtade väljaehitamisega sadama edasiseks arendamiseks selge visioon, mis tagab laiemad võimalused väikepaatide hoiustamiseks ning Emajõe elavdamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles