Paadil praalinud mehed ründasid politseinikku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kavastu sadam.
Kavastu sadam. Foto: Sille Annuk

Laupäeva õhtul palus veeteede amet appi politsei veepatrulli, et kutsuda korrale Emajõel sõitnud seltskond.

Kella 9 paiku laupäeva õhtul märkasid tartlased üsna harva esinevat vaatepilti. Mööda Emajõge kihutas sireeni huilates politseikaater Peipsi suunas. Lõuna prefektuuri kinnitusel oli tegemist veeteede ameti abipalvega. Nimelt oli Kavastus ühe jõel liikunud aluse peal lubatust rohkem inimesi, samuti esines korrarikkumisi.

Kavastu sadamas ei allunud paadil viibinud 58-aastane mees politseiametniku korraldustele ja püüdis teda rünnata. Ametnikul õnnestus löök tõrjuda, mille peale sekkus rüselusse samuti paadil viibinud 56-aastane mees, keda takistasid sadamasillal viibinud inimesed.

Politseiametnik viga ei saanud, 58- ja 56-aastane mees toimetati esialgu kainenema. Samas alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vägivallatsemist võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles