Kabina triatlon kolib Luunja alevikku

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Kahel eelneval aastal Kabina karjääri juures toimunud triatlon kolib tänavu Luunja alevikku. 7. augustil toimuv triatlon ootab harrastajaid alates neljandast eluaastast.

Triatloni võistluskeskus paikneb Luunja jõesadamas. Esimene start antakse kell 12, kui roosiaias toimub laste duatlon. Võisteldakse kolmes vanusegrupis: 4 - 6-aastased, 7 - 9- aastased ja 10 - 12- aastased.

Kõik ratta-ja jooksuringi läbinud lapsed saavad osavõtudiplomi ja magusa auhinna. Kõige pisemate starti oodatakse neid lapsi, kes on suutelised ilma kõrvalise abita rattaringi läbima.

Triatloni distantsidega alustatakse kell 13, kui jõesadamas antakse ujumiseks start 10-15-aastastele lastele.

Individuaalne ja võistkondlik põhidistants saab stardipaugu tund aega hiljem, kell 14.

Kõigil, kes soovivad võistlusest osa võtta, palutakse registreeruda meiliaadressil kultuurimaja@luunja.ee. Võistluste juhend on leitav Luunja kultuuri-ja vabaajakeskuse kodulehelt. Kõikide distantside võitjaid ootavad medalid, karikad ja meened.

Luunja triatlon toimub Luunja mõisapäevade raames. Samaaegselt triatloniga saab alevikus külastada ka laata ja Luunja karikatele peetavat ratsutamisvõistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles