Kuremaalt hakkab taas kostma võimsat põrinat

Eili Arula
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homsest pühapäevani võib Kuremaa kohal aeg-ajalt silmata heljumas rehvisuitsu, kuigi korraldajate sõnutsi jääb kummipõletajaid igal aastal vähemaks. Põlised trefikülastajad ja sündmus ise on puberteedieast välja kasvanud.
Homsest pühapäevani võib Kuremaa kohal aeg-ajalt silmata heljumas rehvisuitsu, kuigi korraldajate sõnutsi jääb kummipõletajaid igal aastal vähemaks. Põlised trefikülastajad ja sündmus ise on puberteedieast välja kasvanud. Foto: Eili Arula

Homme kogunevad motomatkajad taas Jõgevamaale Kuremaa mõisaparki, et kahekümne viiendat korda maha pidada Eesti suurim motofestival Jõgevatreff.

Aasta-aastalt on sündmus kasvanud. Kui 1992. aastal kogunes Peipsi äärde esimesele trefile 120 tsiklihuvilist, siis näiteks mullu väisas sündmust 2200 motosõpra viieteistkümnest riigist.

Treffi korraldava motoklubi Jõgeva MC president Eigo Ellisson tunnistas, et üritus on paremini vastu pidanud kui Eesti kroon, mis trefiga samal aastal ilmavalgust nägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles