Spordimuuseumi võrguviktoriinis saab oma olümpiateadmised proovile panna

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio olümpiamängude maskott Vinicius.
Rio olümpiamängude maskott Vinicius. Foto: Reuters / Scanpix

Alates tänasest kutsub Eesti spordi- ja olümpiamuuseum kõiki huvilisi kaasa lööma võrguviktoriinis «Rioriin. Rio de Janeiro 2016».

Lähenevatele suveolümpiamängudele pühendatud viktoriin võimaldab kontrollida teadmisi Eesti ja maailma spordiloost ja olümpiamängudest, hankida uut infot, tutvuda meie spordi ajaloo põnevate hetkedega, võrrelda teadmisi teistega ning võita auhindu.

Viktoriini võib läbi teha korduvalt, sest iga mänguga võib saada uusi teadmisi. Iga osaleja iga mäng on unikaalse sisuga – komplekti koostab arvuti suure tagavaraks oleva küsimustekogumi baasil. Küsimuste autoriteks on kogemustega mälumänguküsimuste koostajad Eesti spordimuuseumist: Kalle Voolaid, Daimar Lell, Siim Randoja ja Rait Männik.

Võrguviktoriin aadressil www.spordimuuseum.ee/rioriin jääb huvilistele kättesaadavaks kuni Rio de Janeiro olümpiamängude avapäevani, 5. augusti õhtuni.

Viktoriinil võivad osaleda kõik huvilised ja seda täiesti tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles