Saatkond avab Tartus Ameerika nurga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme avab USA saatkond Tartu Ülikooli raamatukogus teabenurga, kus saab lähemat teavet Ameerika ülikoolide aga ka ajaloo, kultuuri ja poliitika kohta.


Põhja-Ameerika ülikoolide teabekeskuse nurgake tegutseb Tartu Ülikooli raamatukogus juba 1993. aastast. Nüüd infopunkt varustatud lisaks ülikoole ja kolledžeid tutvustavatele materjalidele ka teostega teistest eluvaldkondadest. Huvilised saavad kasutada ka vaatamisväärsusi tutvustavaid materjale ning teavikuid USA ekspertide ideedest ja tegemistest, teatas USA saatkond.

Samuti leidub infopunktis dokumentaalfilme, DVDsid ja ajakirju. Iga huviline saab teha puutetundliku ekraaniga arvuti abil virtuaalse reisi just teda huvitavasse valdkonda Ameerikas.

Põhja-Ameerika ülikoolide teabekeskuses (W. Struve 1, ruumis 355) ameerika nurga avamisel osaleb Ameerika Ühendriikide suursaatkonna ajutine asjur Robert Gilchrist, pressi-ja kultuuriatašee James Land ning USA saatkonna infokeskuse regionaalne koordinaator Pamela Dragovich.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles