Annelinna talvepäevad osutusid Keskerakonna valimisürituseks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinna talvepäevad.
Annelinna talvepäevad. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartus Annelinnas talvepäevadena välja reklaamitud rahvakogunemine osutus tegelikult Keskerakonna valimiseelseks reklaamürituseks.

Kohal olid peamiselt vene rahvuse esindajad ja selgus, et reklaami oli ettevõtmisele tehtud vaid venekeelses meedias, vahendab Reporter.ee.

Sellele vaatamata tõid korraldajad kogunemise ühe eesmärgina välja integratsiooni. «Peab ikka sõbralikud olema teineteise vastu ja integratsiooni teema on praegu väga popp,» põhjendas korraldaja Jelena Frunze ürituse vajalikkust.

Korraldajad lubasid, et Annelinna päevadest saab traditsioon ning pidu korraldatakse ka järgmisel aastal. Välja pandud Keskerakonna valimisplakatid tekitasid aga küsimuse, kas see tõesti nii läheb, sest valimisi järgmisel aastal ei toimu.

«Panen käe südamele ja ootan teid aasta pärast siia tagasi,» lubas Tartu linnavolikogu liige Urbo Vaarmann, kes «Reporteri» andmetel ka peo korraldamise eest maksis.

«Kindlasti saab sellest traditsioon. See ei ole kindlasti Keskerakondlik üritus, vaid siia kutsuti mind appi ja öeldi, et tule välja, näita ennast ja aita meid,» lisas Vaarmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles