Kodukohvikute päev pakkus elamusi ja elevust

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segasumma kohviku rahvas rääkis, et nõidus pikka aega head ilma välja. Saigi hakkama. Hõrgutistest sai tänu sellele osa suur hulk linlasi ja linna külalisi.
Segasumma kohviku rahvas rääkis, et nõidus pikka aega head ilma välja. Saigi hakkama. Hõrgutistest sai tänu sellele osa suur hulk linlasi ja linna külalisi. Foto: Sille Annuk

Kodukohvikud võõrustasid kolmandat korda lähemalt ja kaugemalt tulnud rahvast oma detailideni lihvitud ja põhjalikult ettevalmistatud omanäolistes koduaedades. See oli Elvas kindlasti üks viimase aja oodatumaid suvesündmusi, mida kinnitas nii võõrustajate arv kui külastajate suur hulk.

Kakskümmend üks kohvikut idüllilises väikelinnas olid kõik omamoodi armsad ja igaüks võis leida oma maitsele sobiliku söögikoha.

Ilmataat oli sel aastal vägagi helde ning seda, et ilmaga on vedanud, toonitasid nii mitmed võõrustajad kui ka külastajad. «Me oleme nädal aega nõidunud ilma, läinud magama koos ilmateadetega ja nendega koos ärganud,» naeris Segasummasuvila kohviku juhataja Gerda Kiipli-Hiir.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles