Tartus kadunuks jäänud mees leiti surnuna (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadunud Ants-Lauri otsingud.
Kadunud Ants-Lauri otsingud. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Politsei käivitas täna koostöös vabatahtlikega otsingud, et leida üles Tartus kadunuks jäänud 41-aastane Ants-Lauri. Õhtul leidsid vabatahtlikud mehe surnukeha Tartus Supilinna võserikust. 

Politsei kinnitusel ei viita sündmuskohalt kogutud tõendid ja kadumise asjaolude kohta kogutud info sellele, et surmas võiks kahtlustada kuritegu või õnnetust.

Viimati nähti meest pühapäeval, kui ta oli sõbra juures Viljandimaal, ning lahkus sealt eesmärgiga jõuda Tartusse tööle. Esialgu otsisid lähedased teda omal käel, kuid otsustasid pärast tulutuid pingutusi paluda abi politseilt.

Korrakaitsjad kogusid esialgu infot mehe tausta ja käitumismustrite kohta ning selgus, et üheks põhiliseks ohuks mehe elule ja tervisele võib olla pidevalt süvenenud alkoholilembus.

Täna päeval kaasas politsei abijõuna otsingutele Estsar vabatahtlikud, kelle ülesandeks oli täiendavalt üle kontrollida tõenäolised mehe viibimiskohad Tartu linnas. Meest otsisid ka politseipatrullid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles