Sõidueksamit saab sügisest teha vaid suurtes linnades

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobrist kasvab maanteeameti Tartu büroo koormus umbes poole võrra, sest ümberkaudsete maakondade esindustes enam sõidueksamit sooritada ei saa.
Oktoobrist kasvab maanteeameti Tartu büroo koormus umbes poole võrra, sest ümberkaudsete maakondade esindustes enam sõidueksamit sooritada ei saa. Foto: Sille Annuk

Maanteeamet korraldas eile pressikonverentsi, mis kulges stiilis «Mul on üks hea ja üks halb uudis». Nimelt kinnitas maanteeameti peadirektor Priit Sauk, et ühtegi maanteeameti bürood ei suleta, kuid oktoobrist kaob väiksemates linnades võimalus sooritada A- ja B-kategooria sõidueksamit.

Siis tuleb sõidueksami sooritamiseks pöörduda Tartu, Tallinna, Rakvere, Pärnu, Jõgeva või Jõhvi büroosse. Kahes viimases linnas saab sõidueksamit sooritada veel vaid 2018. aastani. Erandina jäetakse eksamivõimalus alles Kärdlas ja Kuressaares.

Umbes 15 lahkujat

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles