Piltuudis: Tartus jääb tänav ilmselt hommikuni suletuks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äikesetormi tagajärjed Tartus. Pildil liiklusele suletud Kiigemäe tänav.
Äikesetormi tagajärjed Tartus. Pildil liiklusele suletud Kiigemäe tänav. Foto: Risto Mets

Pühapäeva pärastlõunal Tartut tabanud äikesetorm käis Vana- ja Uus-Ihaste vahel asuvast männimetsast üle sellise jõuga, et kaht linnajagu ühendav Kiigemäe tänav on veel tunde pärast tormi autodele läbimatu.

Kiigemäe tänavale on langenud umbes kümmekond männipuu tüve. Et päästjatel on teede avamisega praegu tööd väga palju ja antud kohas on võimalik liigelda ka alternatiivseid teid mööda, tõmmati teele esialgu ette hoiatavad lindid. Kindlasti avatakse tänav uuesti autoliikluseks, ent see võtab mõnevõrra aega.

Lisaks Kiigemäe tänavale on liikumine raskendatud ka Põhjatamme tänaval. Nimelt langes Männimetsa ja Põhjatamme tänava ristmikul elektriliinidele nulg ning liinid on langenud üsna madalale tänava kohale. Sõiduautoga pääseb kaablite alt küll läbi, ent suurema autoga tasub piirkonnast kaugemale hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles