Plakatid kutsuvad õues suitsetajaid hoolivusele

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalal ilmus kaubamaja mänguväljaku lähedusse stend, millel soovitatakse mitte suitsetada ka pargis ning õues laste läheduses viibides.
Läinud nädalal ilmus kaubamaja mänguväljaku lähedusse stend, millel soovitatakse mitte suitsetada ka pargis ning õues laste läheduses viibides. Foto: Kristjan Teedema

Tallinna ja Tartu randadesse, parkidesse ja mänguväljakute lähedusse ilmusid läinud nädalal stendid, millel soovitatakse mitte suitsetada õues laste ja teiste inimeste läheduses.

Tervise arengu instituut (TAI) soovib täna algava kampaaniaga viidata passiivse suitsetamise ohtudele ka neis kohtades, mida seni on peetud ohutuks.

Kui söögikohtades kehtiv suitsetamiskeeld on eestlaste seas nüüdseks juba omaks võetud ja suitsupausile minnakse pigem värske õhu kätte, siis nüüd pöörab tervise arengu instituut tähelepanu ka sellele, et õueski võib tubakasuits ümberkaudsete inimeste tervist kahjustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles