Tartu pikendab Sebega bussiliiniveo lepingut

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnaliine teenindav Sebe buss.
Tartu linnaliine teenindav Sebe buss. Foto: Kristjan Teedema

Nüüd on ka Tartu volikogu andnud rohelise tule pikendada Sebega lepingut kahe aasta võrra, mis linnavalitsuse hinnangul on parim lahendus, et vältida bussiliikluse katkemise ohtu tuleval suvel uue hanke takerdumise tõttu.

Tartu kuulutas märtsis välja uue bussiliiniveo riigihanke kümneaastaseks perioodiks, mis pidi algama 1. juulil 2017. Hanke menetlemine on vaidlustuste tõttu veninud ning võib tekkida oht, et praeguse lepingu lõppedes võib ühistransporditeenus katkeda. Selle vältimiseks otsustati kehtivat lepingut pikendada. 

Volikogu andis linnavalitsusele loa pikendada Sebega 5. augustil 2010. a sõlmitud bussiliiniveo avaliku teenindamise lepingut kuni kahe aasta võrra.

Linnavalitus on kinnitanud, et lepingu projekt on ette valmistatud ja pikendamine võetakse ette kohe juuli alguses. Pikendamine on kavandatud kaheks aastaks. Praegune hankemenetlus on kavas tühistada ja uus hange välja kuulutada aasta lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles