Tammelinnas tuleb esmakordselt kodukohvikute päev

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Karin Lõhmuste

Tammelinn peab 14. augustil esimest korda kodukohvikute päeva, mis kannab nime «Tammelinna Maitsed». Kuigi Tartus on ka varasemalt kodukohvikute päevi korraldatud, on see tammelinlaste jaoks esimene.

Päeva idee on avada Tammelinna koduaedades erineva stiiliga kohvikud, mis on avatud kõigile, kellele meeldib proovida uusi maitseid ning koos pere ja sõpradega mõnusalt aega veeta.

«Loodame, et Tammelinnas leidub aktiivseid elanikke, kellel oleks tahe ja valmisolek enda koduõu üheks päevaks külastajatele avada,» märkis ürituse üks korraldajatest Triin Fedotova, kes plaanib ka enda hoovis kohviku avada.

Fedotova sõnul ei pea kohvikus pakkuma mitte ainult süüa, vaid korraldada võib ka erinevad tegevusi, nagu näiteks joogatunnid, õpitoad, tantsutunnid, lastele tegevused, elav muusika ja nii edasi.

Kõigil kohviku pidamisest huvitatutel tuleks ennast registreerida hiljemalt 25. juuliks aadressil fedotriin@hotmail.com või telefonil 56351078.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles