Lõpusirgel Sepa jalgpallikeskus ootab talgulisi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka tegevjuht Kalle Paas näitab, et vanad voodrilauad on läbi mädanenud ja vajavad vahetamist.
Tammeka tegevjuht Kalle Paas näitab, et vanad voodrilauad on läbi mädanenud ja vajavad vahetamist. Foto: Sille Annuk

Eeloleval nädalavahetusel toimuvad ajaloolise ühisrahastuskampaania toel rajatava Sepa jalgpallikeskuse staadionihoonete talgud. Ühistöödele on oodatud kõik tartlased, kelle abiga renoveeritakse jalgpallikeskuse riietus- ja haldusruumid.

Sepa jalgpallikeskuse taristujuhi Kaarel Kiidroni sõnul valmib juulis avatav staadion just tänu paljudele kaasaaitajatele. «Kuna korda tehtavaid riietusruume kasutavad edaspidi paljud spordisõbrad, kutsume kõiki ka reedel ja laupäeval appi, et töö saaks kiire ja korralik!»

Sepa jalgpallikeskuse riietusruumide uue laudise toovad talgulistele paigaldamiseks VOH! värvi- ja krohvikeskus koos ettevõttega Värvitud Voodrilaud. Riietusruumideks renoveeritavad moodulmajad annetas jalgpallikeskusele Cramo.

Sepa jalgpallikeskuse riietusruumide talgud toimuvad reedel, 17. juunil kell 18-22 ning laupäeval, 18. juunil kell 12-18. Suure vihmasaju korral lükkuvad talgud edasi.

Sepa jalgpallikeskus avatakse 10. juulil suurejoonelise ruutmeetrifestivaliga. Pidustused kulmineeruvad Eesti suurima jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles