Jõgeva keskerakondlastest linnajuhtidele esitati umbusaldusavaldus (1)

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva linnapea Aare Olgo.
Jõgeva linnapea Aare Olgo. Foto: Eili Arula

Eile peetud Jõgeva linnavolikogu istungil anti volikogu esimehele Margus Kasele üle umbusaldusavaldus, millega soovitakse umbusaldada Keskerakonda kuuluvaid linnavalitsuse liikmeid ja volikogu aseesimeest: linnapead Aare Olgot, abilinnapead Ants Priid, linnavalitsuse liiget Peep Põdderit ja volikogu aseesimeest Mai Treialit.

Umbusaldusavaldusele olid alla kirjutanud linnavolikogu opositsioonierakondade SDE ja IRLi saadikud ning koalitsioonis oleva Reformierakonna liikmed. Jõgeva linnavolikogu on 19-liikmeline ning umbusalduse läbiminekuks peab selle poolt olema vähemalt 10 liiget. Umbusaldusele kirjutas alla kaksteist volikogu liiget.

Volikogu asub umbusaldust arutama erakorralisel istungil, mis algab 27. juunil kell 15 Jõgeva linnavolikogu istungite saalis. Istungit on võimalik jälgida volis.ee keskkonnas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles